Alle boodschappen voor een tonijnsalade thuis laten bezorgen

Wat heb je nu nodig voor een echTonijnsaladete lekkere en kwalitatieve tonijnsalade? Dan kom je al snel op ingredienten zoals natuurlijk een blik tonijn, knoflook, peterselie/bieslook, citroensnap, ijsbergsla, rode ui, knoflook en om het af te maken twee heerlijke pistoletjes. Maar waar scoor ik deze boodschappen het goedkoopst. En kan ik mijn boodschappen ook thuis laten bezorgen? In deze blog vind je meer informatie over mogelijkheden en de voordelen van de online supermarkt

De voordelen van de online supemarkt

Een steeds grotere groep Nederlanders bestelt de boodschappen al online. Dit kan bij veel supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo. Via de webshop gooi je alle benodigde producten (zoals een blik heerlijke tonijn) in je virtuele winkelwagen. Zodra je het minimale bestelbedrag hebt bereikt (bij Albert Heijn is dat 70 euro) kies je een bezorgdatum en tijdstip. Bij Albert Heijn kun je, als je vandaag voor 12 uur in de ochtend je bestelling doorgeeft, morgen al je boodschappen al thuis ontvangen. De koerier zorgt dat alles netjes tot in de keuken wordt geleverd. Je betaalt altijd pas achteraf per pin. Dus je hoeft nog niet direct te betalen met bijvoorbeeld iDeal. 

Hoe werkt boodschappen bezorgen?

Het laten bezorgen van de boodschappen is een service die veel supermarkten al aanbieden. Vaak betaal je hier als consument nog wel een kleine bijdrage voor. Afhankelijk van het tijdstip dat je kiest (’s avonds is populairder dus vaak iets duurder) betaal je een bedrag ergens tussen de 2 euro en 5 euro. Enkele supermarkten bieden zelfs gratis bezorging aan. De verwachting is dat het laten bezorgen van de boodschappen de komende jaren alleen maar goedkoper wordt, en op den duur zal elke supermarkt het gratis aanbieden. Hoe weet ik nu welke supermarkten bij mij thuis bezorgen? Via de website www.boodschappenbezorgen.net kun je in een handomdraai zien welke supermarkt ook bij jou in de straat komt bezorgen. Dat zijn er inmiddels waarschijnlijk al een hele boel. Naast Albert Heijn zijn ook Jumbo, Spar, PLUS, Vomar en Hoogvliet al ver met het laten bezorgen van jouw boodschappen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *